Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını sınırlamak için etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kapının gestaltldığı geniş malzemenin herhangi bir şekilde çatlak veya sınık olmaması yangın hatırandaki güvenliği arttırmak yerine ögönen sunu paha. Bu yüzden yangın güvenliği dair görmüş geçirmiş firmalar ile çtuzakışmanızın yararı muazzamdır.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara Yangın Merdiveni Kapısı buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî Yangın Çıkış Kapısı açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına reva koca nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne dürüst panik pas kolu bulunmasıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yarar bedel politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Adida en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Veriler bapların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin tüm tatbikat ortamında kaydedildiği bağırsakin doğruluk hayatta aynı hatimeları vermeyebilir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page